Uw eigen website: het ultieme visitekaartje

Tegenwoordig is het een must om uw bedrijf ook online te etaleren. Heeft u nog geen eigen website? Dan loopt u erg veel klanten mis, vooral nu het mobiele tijdperk is aangebroken. Een potentiële klant zoekt tegenwoordig eerst op internet, en wij willen dat die klant u gaat vinden! Door de website zo te bouwen dat het zich aan elk schermformaat aanpast heeft u een zeer ruim bereik- breder dan bij de ouderwetse krantenadvertentie. Verder programmeren wij de website met geoptimaliseerde code, dit zorgt ervoor dat uw website snel wordt geladen en eerder verschijnt bij een zoekopdracht.
eigen website
Start vandaag nog met opvallen! Ga direct naar ons pakketoverzicht
Enkele voordelen van Zambidado:
eigen websiteZambidado staat altijd voor u klaar, ook na de oplevering
eigen website Persoonlijke aanpak
eigen website Eerlijke prijzen
eigen website Uw website is altijd geschikt voor elk schermformaat
eigen websiteKwaliteitsgarantie
eigen websiteGeavanceerde SEO techniek
eigen websiteDe modernste technieken- uw website is altijd future proof
eigen website Veilig: security patches worden automatisch geïnstalleerd

Zoekmachineoptimalisatie
Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO, is misschien wel het belangrijkste element van uw eigen website. Niet alleen de klant, maar ook de zoekmachine bezoekt uw site. De zoekmachine let op andere elementen dan de reguliere bezoeker, o.a.; targettrefwoorden, de html- en css code, tekst/trefwoord ratio, afbeeldingen en hyperlinks. Wij bij Zambidado maken er een sport van om de bots van de zoekmachine een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Wij gebruiken bijvoorbeeld geavanceerde codescan-tools om de code te controleren en te testen.
eigen website
Responsive webdesign
Vroeger hoefde een website maar aan een paar schermformaten te voldoen, nu is dat wel anders. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone, phablet of tablet. Sinds dit jaar is het zelfs zo dat websites zonder responsive design niet worden gevonden door de zoekmachine van Google. Wees niet getreurd, wij bij Zambidado zorgen ervoor dat uw website op elk apparaat perfect werkt. Zoals u ook bij onze website ziet, veranderd het menu wanneer u in- en uitzoomt in uw browser. Veel bedrijven maken een aparte mobiele website, wat voor dubbel onderhoud zorgt. Wij doen hier niet aan- wij maken één website die zich automatisch aanpast aan elk schermformaat. Wanneer wij (of u) wat wijzigt zal dit op elk scherm zichtbaar zijn.
Eenvoudig uw website zelf bijhouden
Voor de meeste websites maken wij gebruik van het content management systeem, ook wel CMS, WordPress. WordPress heeft verreweg de meest gebruiksvriendelijke backoffice- iedereen kan pagina’s wijzigen en toevoegen zonder technische kennis! U hoeft niet bang te zijn dat u iets verkeerd doet, de corecode van uw website is alleen toegankelijk via de beheerdersaccount. Indien er toch wat misgaat hoeft u nog steeds niets te vrezen: WordPress heeft een zeer uitgebreid backupsysteem zodat u een misstap snel ongedaan kunt maken.
eigen website
Voordelige keuze: Landingpage
Wij raden het niet aan om te besparen op het online etaleren, maar als u daar toch toe gedwongen wordt hebben wij de perfecte oplossing: de landingpage! Een landingpage is een zeer compacte website: de website bestaat uit slechts één pagina. Op deze pagina kunt u uw bedrijfsgegevens etaleren met een contactformulier. Omdat deze website zo compact is, is deze ook zeer laag geprijsd. U kunt er ook voor kiezen om een landingpage te gebruiken voor een eenmalige actie, bijvoorbeeld een kortingsactie. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Start vandaag nog met opvallen! Ga direct naar ons pakketoverzicht