Netwerkbeheer en systeembeheer: de ruggengraat van uw bedrijf

Uw netwerk is belangrijk, dan wel niet het belangrijkste, binnen uw bedrijf. Zonder stabiel netwerk kunnen u en uw medewerkers niet goed communiceren. Ook voor systeembeheer en netwerkbeheer bent u bij Zambidado aan het juiste adres! Wij richten ons op het MKB met maximaal 15 werkstations én particulieren netwerken.

netwerkbeheer
utp
Netwerk- en systeeminstallatie
Is het tijd om uw netwerk te vernieuwen? Start u met uw onderneming en weet u niet waar te beginnen bij het inrichten van uw netwerkomgeving? Wij bij Zambidado helpen u graag! Wij kijken samen met u wat er nodig is om zo veilig, stabiel en efficiënt mogelijk te kunnen communiceren. Tijdens een, uiteraard geheel vrijblijvende, persoonlijke kennismaking bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn. Kiest u voor open source software, of closed source? Kiest u voor draadloos, of bedraad? Een terminal server, of losse systemen? Graag helpen wij u met deze moeilijke keuzes. Klik hier om een kennismakingsgesprek te plannen!
Beheer en onderhoud
Wanneer een netwerk wordt opgeleverd bent u nog niet klaar: zonder periodiek onderhoud wordt de netwerk integriteit aangetast. Wij kunnen deze zorg bij u wegnemen- laat uw netwerk door Zambidado beheren!
Waarom laat u uw netwerk beheren door Zambidado?
okNiet wekelijks een netwerkbeheerder over de vloer, alleen wanneer het echt nodig is: wij voeren 80% van het onderhoud uit middels remote server managment.
okSecurity: Wij installeren alle vrijgegeven sercuritypatches zodat u altijd veilig kunt communiceren!
okHardwaremonitoring: Wanneer er hardware-elementen niet naar behoren functioneren krijgt u direct bericht. Wij houden dit in de gaten middels verschillende remote managing tools
okHulp op locatie: wanneer het probleem niet op afstand te verhelpen is, lossen wij het ter plaatse voor u op.
nics
wifi-1290667_960_720
Netwerk- en systeembeheer voor thuis
Heeft u thuis niet voldoende bereik met uw draadloos netwerk, ook wel Wifi? Heeft u een schokkende verbinding tijdens het gamen? Laat ons gratis onderzoeken wat de oorzaak is! Heeft u een pakket ontvangen van uw internet service provider, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt installeren? Krijgt u uw netwerkprinter maar niet aan de praat? Wij zoeken samen met u naar de oplossing van uw netwerkprobleem. Neem contact met ons op: Ga online! Klik hier.