Laat ons u helpen succesvol te worden op sociale netwerken. Kies Zambidado voor uw social network beheer!

Veel communicatie loopt tegenwoordig via sociale media, als u hierop nog niet actief bent loopt u mogelijk veel potentiële klanten mis. Bij het opzetten en beheren van sociale netwerken komt veel kijken; Op welke sociale netwerken kunt u het beste opereren? Is Twitter het juiste netwerk om feedback te geven aan klanten? Of toch LinkedIn? Graag helpen wij u deze belangrijke, maar ook moeilijke keuzes te maken, en het netwerk daadwerkelijk op te zetten! Kies daarom voor social network beheer van Zambidado!

social network beheer
social network beheer
Volledig beheer
Heeft u zelf geen tijd om al die sociale netwerken te onderhouden? Laat ons dit dan voor u beheren! Wij kijken met u welke doelen behaald moeten worden, en hoe we die gaan bereiken. Wij bedenken, schrijven en plaatsen afwisselende berichten op uw sociale netwerken en zetten actiecampagnes op, zoals like-acties, share-acties en volg acties.

Klantcontact spelen wij aan u door, of beantwoorden we met de door u aangeleverde communicatie etiquette. Specialistische vragen worden altijd aan u doorgespeeld, hierdoor ontgaat u niets zonder dat dit u veel tijd kost.

Volledig- of deels beheer is maatwerk, elke doelgroep, huisstijl en branche verlangt een andere aanpak. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Klik hier en verbreed uw bereik
!

Hulp bij het opzetten van campagnes
Wilt u graag een campagne starten op één (of meerdere) sociale netwerken, maar weet u niet waar te beginnen? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij kijken verder dan een simpele ‘like-dit en win’ actie: Wilt u dat de deelnemers actief participeren, bijvoorbeeld met het insturen van content? Of wilt u juist toch de traditionele like-en-win actie? Wij kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.
social network beheer
social network beheer
Echte likes en volgers
Waar veel bedrijven voor agressieve methodes kiezen, zoals like-me-back strategieën, kiezen wij voor een wat progressievere aanpak: wij gaan voor echte likes! Voor uw bedrijf is het natuurlijk noodzaak om een zo breed mogelijk bereik te hebben binnen uw doelgroep, u heeft immers niets aan 1000 spook likes van fictieve personen en bedrijven uit Japan. Laat ons u helpen, ook als u al actief bent op een sociaal netwerk. Wij scannen gratis uw huidige situatie, en vertellen u waar er ruimte is voor verbetering. Klik hier en verbreed uw bereik!