Is uw smartphone, phablet of tablet kapot? Ook met deze mobiele apparaten kunt u bij Zambidado terecht.

Start uw telefoon niet meer? Is uw telefoon traag?

Laat ons uw telefoon onderzoeken. Onze technische afdeling werkt al 5 jaar intensief met Smartphones van o.a. Apple, Samsung, HTC, LG, Blackberry en Nokia. De meest voorkomende problemen hebben wij al vaak voorbij zien komen, hierdoor is uw probleem snel opgelost. Bent u zelf aan het knutselen gegaan? Is uw poging tot jailbreaken mislukt? Start uw toestel niet meer na het flashen van een custom rom? Wij staan voor u klaar!

Huawei HTC 2

Reageert het scherm van uw toestel niet meer? Is het gebroken?

Ook voor schermreparaties kunt u bij ons terecht. De kosten voor een scherm reparatie variëren, elk toestel/merk gebruikt vaak een andere opbouw waardoor het soms erg voordelig is- alleen het glas, en soms wat duurder (bijvoorbeeld als het glas zit vastgelijmd aan het scherm). Sommige toestellen, zoals de Samsung Galaxy S7 edge, zijn bijna onmogelijk om door derden te laten repareren. Ook voor advies kunt u bij ons terecht, wij staan klaar om u op alle vlakken te helpen!

Gratis probleemanalyse aan huis: u betaald slechts de voorrijkosten (binnen Breda maximaal €5,-, buiten Breda op aanvraag). Klik hier!