Haal alles uit uw smartdevice!

U heeft vast als eens van termen als Jailbreaken of rooten gehoord, maar wat betekend dit eigenlijk? Een fabrikant legt u als gebruiker beperkingen op, wat niet altijd nadelig hoeft te zijn. Deze beperkingen worden gesteld zodat u niks kunt doen wat uw toestel onbruikbaar maakt. Met modificaties als een Jailbreak (IOS- Iphone/Ipad) of root toegang verkrijgen (Android- o.a. Samsung, HTC, LG & Sony) verdwijnt (deels) deze beperking. Doordat deze beperking verdwijnt heeft u veel meer mogelijkheden met uw toestel, zoals bijvoorbeeld het blokkeren van advertenties, het verwijderen van die irritante standaard applicaties en het installeren van applicaties buiten de Appstore om.

Een andere modificatie is het installeren van een custom rom. Veel Android toestellen worden niet of erg laat geupdate naar een nieuwere versie, wat er soms voor zorgt voor frustratie en onveilige situaties. Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om uw toestel van een recentere versie van Android te voorzien- de custom rom! Deze custom rom zorgt er ook vaak voor dat uw toestel veel sneller werkt- de overbodige standaard-apps worden verwijderd zodat u de perfecte gebruikerservaring krijgt.

jailbreak

Laat ons uw toestel vernieuwen! Wij rekenen uiteraard niets voor de software, deze is gratis verkrijgbaar. U betaald slechts voor het uitvoeren van de dienst. Klik hier om het maximale uit uw toestel te halen!

Waarom Jailbreaken?
– Systeemmodificatie en tweaks: Bijvoorbeeld een applocker die apps vergrendeld met je vingerafdruk!
– Thema’s: Maak een keuze uit honderden thema’s en geef je toestel een gloednieuw uiterlijk!
– Eenvoudig je toestel simlockvrij maken
– Installeer apps buiten de Appstore om, bijvoorbeeld de Applocker app.
Wat zijn de risico’s?
Het uitvoeren van een Jailbreak zorgt ervoor dat je garantie bij Apple vervalt- maar niet getreurd: het is eenvoudig om je toestel te herstellen wanneer je beroep wilt doen op de garantie. Het enige risico wat overblijft is het installeren van apps buiten de Appstore om. Met een beetje gezond verstand neem je dit risico eenvoudig weg, download daarom geen apps via Torrentnetwerken of dubieuze websites.
Slechts €12,- per apparaat!
rooten-breakmefree

Waarom rooten?
Veel opties van de jailbreak zijn Android al mogelijk zonder root toegang, zoals het installeren van een applocker of app installaties buiten Google Play om. Toch zijn er veel extra’s die na het verkrijgen van root toegang van toegevoegde waarde kunnen zijn:
– Het blokkeren van advertenties in apps, games en browsers
– Het installeren van standaard apps, wat zorgt voor veel extra opslagruimte!
– Xposed framework: Een speciaal framework dat het mogelijk maakt om verschillende tweaks toe te passen, bijvoorbeeld het verwijderen van advertenties uit YouTube videos, een mod om foto’s te downloaden van Instagram en veel tweaks aan het uiterlijk van de gebruikersinterface
– Mogelijkheid volledige backups te maken van uw systeem, apps en opslag. U kunt deze backup bewaren waar u maar wilt: op uw cloud drive, USB-stick of computer.
Wat zijn de risico’s?
De risico’s variëren per model/fabrikant. Het kan zijn dat de garantie vervalt, maar de meeste fabrikanten voeren reparaties gewoon uit wanneer het defect niet root-gerelateerd is. Vaak is het toestel eenvoudig te herstellen naar de nominale staat. Neem even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou toestel.
Vanaf €5,- per apparaat!
rooten-breakmefree
Waarom een custom rom?
– Voor populaire toestellen (bijvoorbeeld de Samsung Galaxy reeks, Sony Xperia reeks en de HTC M-reeks) zijn er custom roms beschikbaar die vaker geupdate worden dan de standaard firmware. Heeft u een wat exclusiever toestel? Vaak zijn er dan toch nog roms te vinden.
– Uitgeklede en geoptimaliseerde firmware- wat er simpelweg voor zorgt dat uw toestel sneller wordt!
– Roms komen vrijwel altijd met root toegang. Zo niet, activeren wij dit kosteloos voor u!
– Een rom geeft u het ‘nieuwe telefoon’gevoel, de aanpassingen aan het systeem zorgen voor een geweldige ervaring!
Wat zijn de risico’s?
De risico’s zijn hetzelfde als bij het verkrijgen van root toegang. Neem even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou toestel.
Vanaf €12,- per apparaat!
rooten-breakmefree