Ons werk en onze expertise

Over Zambidado

Zambidado 1.0, opgericht in 2016. Jong en dynamisch aan de keukentafel zoals vele bedrijven klein begonnen met grote ambities. De oprichter, Andy Schuurbiers was vanaf jongs af aan al geïnteresseerd in computers en maakte er zijn levenspassie van. De passie zorgt voor een breed scala aan kennis en ervaring in deze online wereld die zich heel snel ontwikkelt. Van het bouwen van websites tot het compleet installeren van server- en netwerkomgevingen zit in zijn portfolio.

Zambidado 2.0

Na een succesvol eerste jaar is er ruimte voor uitbreiding in het Zambidado assortiment. We breiden uit met online marketing. Met deze uitbreiding kan Zambidado een totaalpakket aanbieden die volledig op aansluit op anno 2017. Online vindbaarheid, gepersonaliseerde website, e-commerce klantreis en volledig veilig en betrouwbaar.

zambidado

Zambidado is een all-round bedrijf in IT oplossingen. Wij repareren – bouwen – vernieuwen en verbeteren alles wat via het on- en offline segment gaat. Wij opereren in de regio Midden-West Brabant en nemen een uitstekende positie op de IT-branch in. Dit middels onze unieke en veelzijdige serviceportfolio waarmee wij business-to-business én business-to-consumer directe service aan onze klanten kunnen leveren.

Opdrachtgevers over Zambidado

Maria
Computerreparatie
Buitengewoon goede service en snelle communicatie tegen een uiterst eerlijke prijs.

Zambidado heeft ons geholpen met een snelle diagnose, bieden van alternatieven en bij het repareren en installeren van 2 identieke gemankeerde laptops naar 1 goed werkende laptop.

Frank
Smegmatics.nl
In no time waren mijn mondelinge wensen omgezet in een eenvoudig te onderhouden heldere responsive website. Kleine aanpassingen werden direct uitgevoerd. Zeer goede service.
Michiel
Computerreparatie
Andy heeft onze laptop zonder problemen weer aan de praat gekregen. De harde schijf was kapot en de nieuwe heeft hij voor ons geïnstalleerd. Zelf had ik dit nooit gekund dus daarom de maximale 5 sterren wat mij betreft!
Corina
Hairstylez.nl
Mooie website gebouwd, goede service en Andy denkt mee voor het mooiste resultaat . Zeer tevreden.
0