Webdesign

Webdesign: hét visitekaartje van de moderne tijd!

Tegenwoordig is iedereen online, maar is uw bedrijf ook online vindbaar én goed geëtaleerd? Zambidado is gespecialiseerd in het ontwerpen en optimaliseren van gebruiksvriendelijke websites en webshops.

Onze werkwijze
Voordat we gaan starten met het ontwerp gaan we eerst met u het gesprek aan: wat wilt u uitstralen? Welke elementen ziet u graag binnen uw webomgeving?
Zodra wij al uw input verzameld hebben leggen wij u een aantal adviezen voor, met onze ervaring weten wij immers precies wat wel en wat niet bijdraagt aan de ultieme klantbeleving.

U kunt nu heerlijk achterover leunen, wij gaan een concept uitwerken. Wij voorzien u regelmatig van statusupdates zodat u tijdens het ontwikkelproces kunt bijsturen. Zodra het concept klaar is komen wij bij u langs om alles met u te doorlopen. Geeft u groen licht? Dan gaan we de website hosten op uw of onze webserver. Hier stopt het echter niet- wij gaan na de oplevering nog intensieve opzoek naar bugs zodat uw website op elk device perfect weergeven wordt!

E-commerce: uw online winkel
Webdesign stopt niet bij een website, wij kunnen u ook uw online winkel ontwerpen, bouwen en beheren.
Wij ontwerpen uw webshop in uw huisstijl en voorzien deze van een veilig en gebruiksvriendelijke CMS zodat u eenvoudig uw eigen webshop kunt beheren. Naast het ontwerpen implementeren wij ook al uw gewenste betaalmogelijkheden, bijvoorbeeld iDEAL, Mister Cash en Paypal.

Een kleine greep uit ons webdesign-portfolio:

0