Snel een oplossing voor uw computer probleem:

binnen 48 uur een diagnose!

Met ruim 10 jaar computer reparatie en installatie ervaring betaald u bij Zambidado nooit de hoofdprijs. Onze computer reparatie afdeling weet de meest voorkomende storingen snel op te lossen. Is een van uw hardschijven ineens verdwenen uit Windows? Start uw computer niet meer op? Wordt uw laptop erg warm? Voor alles is een oplossing te vinden. Bij ons hoort u vooraf wat het gaat kosten, en u betaald pas zodra het probleem is vastgesteld. Onderzoekkosten zijn daarom, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, GRATIS! No cure, no pay noemen wij dat.

Ook voor de complexere storingen, bijvoorbeeld op uw bedrijfsnetwerk, kunt u ons inschakelen. Werkt uw werkstation niet meer? Wordt uw server traag? Neem contact met ons op voor een GRATIS storingsanalyse.

gear
computer reparatie

Virus verwijdering

U kent het wel, een dubieus mailtje van ‘uw bank’ met daarin het verzoek of u even uw gegevens wilt doorgeven. Wanneer u de bijlage of link in het bericht opent is de kans erg groot dat u geïnfecteerd raakt met ransomware.

Wat is ransomware?
Ransomware is een programma dat bestanden op uw computer gijzelt, vaak d.m.v. encryptie, en deze meent vrij te geven wanneer u een bedrag betaald.

Mijn computer is geïnfecteerd met ransomware, wat moet ik doen?
Als u geïnfecteerd bent met ransomware kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Voor veel ransomware zijn decrypt-tools beschikbaar zodat u uw bestanden gratis kunt herstellen. Wat u niet moet doen, is betalen via het ransomware programma! Er zijn namelijk maar enkele gevallen bekend waarbij de bestanden daadwerkelijk waren vrijgegeven. Eerlijk is eerlijk, er is ook ransomware waarbij u alles kwijt bent. Toch hebben wij bij Zambidado wat trucjes om mogelijk een deel van uw bestanden terug te vinden.

Malware/adware, virus en/of spam
Ook voor het verwijderen van een virus, malware en spam kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor een GRATIS analyse.

Klik hier en neem contact met ons op voor navraag of een reparatieverzoek!